Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Retourneren

   Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden retour te melden.

   U heeft na het melden van de retour nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Is uw bestelling verzonden met een standaard bezorgdienst (zoals PostNL of DHL), dan zenden wij u een kosteloos retourlabel toe. Enkel bij de items die zijn geleverd met een koeriersdienst zitten kosten aan verbonden. Deze kosten zijn afhankelijk van de grootte van het artikel. Bij het aanmaken van de retour zullen de daadwerkelijke kosten aan u worden medegedeeld.

   Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

   Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

   Product ruilen?
   Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met [email protected]. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

   Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
   Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking