Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Verzenden & Levering

   Verzenden
   Wij streven ernaar artikelen altijd zo snel mogelijk bij de klant af te leveren. Om dit te bewerkstelligen maken wij gebruik van verschillende transporteurs. Elke bestelling wordt voorzien van een Track & Trace code zodat jij als klant weet waar en wanneer je pakket wordt afgeleverd. Dit geldt voor pakketen die met hun afmeting en gewicht binnen de norm vallen van de pakketdienst. 

   Daarnaast verzenden wij ook grotere artikelen (denk aan tafels, banken, kasten en tv-meubels) deze worden bezorgd doormiddel van een bezorgafspraak. Na het plaatsen van de bestelling zal er contact worden opgenomen om een bezorgmoment in te plannen. Dit doen we zo zodat we zeker weten dat de levering wordt bezorgd op een moment dat voor jou het beste uitkomt.

   Levering
   De levertijd die wij hanteren is afhankelijk van het artikel. Daarom wordt er bij elk artikel vermeld of deze voorradig is en welke levertijd wordt gehanteerd. Met levertijd wordt in dit geval bedoeld de tijd tussen het plaatsen van een bestelling en het moment dat deze daadwerkelijk bij de klant wordt aangeboden.

   Artikelen worden gratis bezorgd bij u in Nederland of België.

   Mocht u toch nog vragen hebben over verzending/levering of juist een artikel op een ander bezorgmoment willen ontvangen dan aangegeven, stuur dan gerust een mailtje naar [email protected]. Wij streven ernaar je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking