Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Hoyz - Vrijdag 18 April 2021

   5 manieren om je woonaccessoires te kiezen

    

   #1 Persoonlijke touch

    

   Hou je woonaccessoires ‘dichtbij huis’. Het is enorm leuk om bepaalde accessoires in huis te hebben die bijdragen aan jouw verhaal. Wanneer een accessoire een verhaal heeft, maakt het extra leuk om elke dat te zien. Wanneer je nieuwe accessoires koopt is het vooral belangrijk dat je ze zelf echt leuk vindt. Je moet er immers iedere dag naar kijken. Ga daarom goed op onderzoek uit, en ontwikkel je eigen stijl!

    

   #2 Zorg voor een eenheid in je accessoires

    

   Eenheid creëren kan op allerlei manieren. Onze tip is vooral om accessoires te zoeken die dezelfde tinten kleuren bevatten. Hierdoor kan je overal in huis dezelfde kleurdetails terugvinden, wat een geordend gevoel kan geven. Een andere manier is door gebruik te maken van dezelfde soort materialen. Je kan hierbij denken aan een bepaald soort hout, of juist metaal! Onze tip: zorg voor dezelfde kleuren, maar juist andere materialen. Dit zorgt voor een speelse eenheid in de woonaccessoires.

    

   #3 Zorg voor verschillende grootte in de accessoires

    

   Het is goed om te zorgen voor verschillende maten te gebruiken in de woonaccessoires. Kies bijvoorbeeld voor een grote spiegel, maar een klein schilderij. Probeer hier zelf mee te spelen, en te kijken hoe het eruit ziet. Wanneer je te veel grote of te veel kleine woonaccessoires gebruikt, kan dit er apart uit zien.

    

   #4 Vind geschikte plekken

    

   Zoek naar geschikte plekken om woonaccessoires bij elkaar te plaatsen. Het ziet er erg tof uit wanneer je een aantal accessoires bij elkaar kan zetten. Het is daarbij wel belangrijk dat je andere plekken bewust leeg houdt. Dit creëert rust in de woning!

    

   Op zoek naar inspiratie? Neem een kijkje op Hoyz.nl. Hier vind je een groot aanbod in woonaccessoires en is er altijd wel iets dat bij jou past.

   Hoyz voor ieder wat mooyz!

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking