Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Hoyz - Vrijdag 18 Mei 2021

   Hoe kan je de achtertuin maximaal pimpen?

   We zitten in Mei. Alle sneeuw is opgedroogd, de harde winden worden steeds kalmer en de temperaturen stijgen. De zomer komt eraan! De harde en koude winter heeft dit jaar enorm huisgehouden in Nederland. Dit heeft natuurlijk ook grote impact gehad op de achtertuin. Nu de zomer om de hoek is, is het tijd om de achtertuin weer helemaal zomer klaar te krijgen. Hoe kan je dat het beste doen? Hoyz legt het uit!

    

   Grote schoonmaak!

    

   Om te beginnen is het enorm belangrijk om eens goed met de bezem door de tuin te gaan. Dit bedoelen wij letterlijk en figuurlijk. Begin eerst rond te kijken en te zoeken naar planten die de winter niet of nauwelijks hebben overleefd. Het is dan goed om deze te verwijderen. Hierdoor creëer je ruimte in de tuin. Zorg ervoor dat alle flora en fauna er weer spik en span uitzien.

    

   Wanneer je stenen of tegels in de tuin hebt is het handig om een hogedrukspuit te gebruiken. Deze spuit laat de stenen er weer als nieuw uitzien! Heb je deze spuit niet? Geen probleem, vraag eens rond bij vrienden en familie. Er is tegenwoordig altijd wel aan een hoge drukspuit te komen.

    

   Haal de essentiële eigenschappen van je tuin binnen!

    

   Er zijn een aantal dingen die deze zomer echt niet mogen ontbreken in de achtertuin. Om te beginnen is de lounge set echt een must. Een lounge set bestaat vaak uit een bank, stoelen, tafel en eventueel nog een bijbehorende parasol. Zo’n set is essentieel om heerlijk te kunnen relaxen in de achtertuin. Het fijne hiervan is dat je met meerdere personen tegelijk hier gebruik van kan maken. Wanneer de coronamaatregelen dit toelaten natuurlijk.

    

   Er zijn ook allerlei woonaccessoires die je kan gebruiken voor in de achtertuin. Je kan hierbij denken aan kussens, lampen en gave kaarsen. Tegenwoordig is er ook een hoop kunst voor in de achtertuin te vinden. Hierdoor kan je een eigen stijl meegeven aan de achtertuin.

    

   Een andere leuke tip is om een overkapping te laten bouwen in de achtertuin. Zo’n overkapping is enorm multifunctioneel en erg leuk om bijvoorbeeld in te barbecueën, zelfs in de regen! Let wel op, een overkapping bouwen doe je niet zomaar zelf, en kan prijzig uitpakken.


   Inspiratie of vragen over de achtertuin? Neem contact met ons op [email protected]

   Hoyz voor ieder wat mooyz!

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking