Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Hoyz - Vrijdag 18 Mei 2021

   Help! Ik ben mijn woning spuugzat

   Iedereen zit momenteel enorm veel thuis. Er wordt thuis gewerkt, de avonden en weekenden worden thuis gespendeerd. En er wordt zelfs thuis lesgegeven aan de kinderen. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de huidige maatregelen rondom het coronavirus. Al dit thuiszitten kan ervoor hebben gezorgd dat je de woning helemaal zat begint te raken. Dit wil je voorkomen. Om je hierbij te helpen heeft Hoyz.nl een aantal tips om je woning weer als nieuw te krijgen. Veel leesplezier!

    

   De eerste tip die wij je geven is om een grote schoonmaak door het huis te houden. Een schoonmaak zorgt ervoor dat je woning weer helemaal fris en fruitig is. Zorg dat je alles meeneemt. Het is ook erg handig om per ruimte alles eruit te halen. Hierdoor kan je schoonmaken op plekken waar je normaal gesproken moeilijk bij kan. A clean house is a clean mind!

    

   Hierna is het belangrijk dat je eens goed na gaat welke spullen je nog echt leuk vindt, of daadwerkelijk nog nodig hebt. Hierdoor verwijder je direct de ‘mindere’ spullen in de woning. Ook creëer je hiermee ruimte voor nieuwe aanvullingen voor in huis. Denk wel goed na over welke spullen je wilt gaan vervangen. Wanneer je iets weg hebt gedaan, is het niet de bedoeling dat het weer terug komt. Durf echt de verandering aan te gaan.

    

   Wanneer de woning is opgeruimd en de eerste spullen weg zijn kan je beginnen met het opnieuw indelen. Kijk eens goed naar de ruimtes die je hebt, of de nieuwe ruimtes die zijn ontstaan in de woning. Het verplaatsen van een bank of eettafel kan voor enorm veel ruimte zorgen. Je kan ervoor kiezen om deze ruimte dan vrij te houden. Hierdoor creeer je een woning die meer ‘open’ is. Dit zorgt voor een geordende look in het huis.

    

   De nieuwe ruimtes bieden ook kansen voor nieuw meubilair. De keuze voor dit nieuwe meubilair is dan weer compleet afhankelijk van welke spullen je weg hebt gedaan. Bij het verwijderen van een bank is het dan natuurlijk ook goed om banken kopen. Wil je het liefst geen groot nieuw meubilair? Kies er dan voor om los te gaan op woonaccessoires. De details in de woning zijn namelijk enorm belangrijk. Wil je weten hoe je dit het beste kan aanpakken? Lees dan onze vlog over woonaccessoires: https://www.hoyz.nl/blogs/woonblogs/5-manieren-om-je-woonaccessoires-te-kiezen/

   Hoyz voor ieder wat mooyz!

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking