Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Hoyz - Vrijdag 3 April 2021

      Help! Ik zoek de perfecte eetkamerstoel

       

      Eetkamerstoelen zijn enorm belangrijk in je woning. Een eettafel zonder de juiste stoelen nodigt namelijk totaal niet uit. De voorkeuren liggen vaak erg uiteen bij de perfecte eetkamerstoel. Hierdoor is het moeilijk om iedereen tevreden te houden. Hier willen wij je bij helpen! Samen gaan wij je in een paar stappen begeleiden naar jouw perfecte eetkamerstoelen. Veel plezier met de zoektocht!

       

      Stap 1: Meten = weten

       

      Deze stap is natuurlijk vrij logisch. Toch merken wij dat sommigen geen idee hebben of de stoelen wel (letterlijk) bij de eettafel passen. Daarom is het noodzakelijk dat je de eettafel goed meet. De hoogte van de eettafel is hierin het belangrijkst. Toch moet je de lengte ook niet vergeten, als je wilt weten hoeveel stoelen hieraan passen. De ideale afstand tussen de armleuning en de onderkant van de tafel is ongeveer 15 centimeter. Rond deze afstand wil je dus zitten. Vergeet ook niet te kijken naar het onderstel van de tafel. Het onderstel of de tafelpoten meten is erg belangrijk om de stoelen een goede ‘fit’ te laten zijn.

       

      Stap 2: Doe onderzoek

       

      Het is goed om van tevoren rond te kijken en inspiratie op te doen. Er zijn namelijk talloze voorbeelden van leuke eetkamerstoelen. Neem een aantal voorbeelden op en ga aan de hand hiervan op zoek naar stoelen die hierop lijken. Dit kan natuurlijk zowel online als offline, tijdschriften staan namelijk vol met inspiratie mogelijkheden.

       

      Stap 3: Klassiek of modern

       

      Om je te helpen in de keuze kan je de eetkamerstoelen onderscheiden tussen klassieke en moderne stoelen. Moderne stoelen zijn vaak gebaseerd op de laatste trends en komen over het algemeen wat minder voor in de huiskamers. Klassieke eetkamerstoelen zijn daarentegen wat meer voorkomend en vaak ook tijdloos. Hierdoor kan je langer genieten van de eetkamerstoelen.

       

      Stap 4: Testen, testen en testen

       

      Wanneer je een beetje concreet hebt waar je naar op zoek bent, kan je ze gaan opzoeken. Hoewel dit online mogelijk is raden wij ook aan om in winkels te gaan 'proefzitten'. Uiteraard wanneer de corona maatregelen dit toestaan. Het bekijken, voelen en uitproberen van de stoelen zorgt voor een hele andere kijk. Misschien valt die ene stoel die je zo graag wilde enorm tegen, en gaan er andere eetkamerstoelen opeens enorm stijgen in de pikorde.

       

      Stap 5: Ga in overleg

       

      Deze stap is vooral wanneer je nog steeds moeite hebt met je keuze. Vraag eens rond wat anderen van vinden van je mogelijkheden. Hierdoor kan je ook weer tot andere inzichten komen. Het is ook belangrijk om goed te overleggen met de andere personen in huis. Deze moeten namelijk toch overweg kunnen met de nieuwe prachtige eetkamerstoelen.

       

      Inspiratie nodig? Neem gerust contact op met onze specialisten van hoyz.nl

       

      Hoyz voor ieder wat mooyz!

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking